Lijfstylecafé voor 55-plussers in de bibliotheek

Lijfstylecafé voor 55-plussers in de bibliotheek

Op maandag 16 april (14.30 tot 16.00 uur) opent het PLUS-café in bibliotheek De tweede verdieping (Stadsplein 1c).
Een lifestylecafé voor bewuste 55-plussers die meer willen weten over gezondheid, lifestyle, cultuur, digitale media en meer.
Tijdens het allereerste café kunnen deelnemers meedoen met de grote ‘Hoe-goed-ken-jij-Nieuwegein-quiz’. Ook kunnen ze onder het genot van een drankje van gedachten wisselen over thema’s en workshops die zij graag in het PLUS-café geprogrammeerd willen zien. Het PLUS-café is namelijk een initiatief van én voor 55-plussers. Een groep van enthousiaste Nieuwegeiners vult samen met bibliotheekmedewerkers het programma in. Ook is er tijdens elk café minimaal één gastheer of gastvrouw uit deze groep aanwezig om nieuwe deelnemers te ontvangen.

Na de opening is er voortaan elke maandag een PLUS-café onder leiding van zo’n gastheer of gastvrouw. Nieuwegeiners kunnen elkaar hier ontmoeten onder het genot van een kopje koffie en thee, kennis maken met actuele boeken en met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen uit het dagelijks leven.

Aanmelden voor de opening? Of meedenken over het programma van het PLUS-café? Mail dan naar actie@detweedeverdieping.nu.