Meedenkbijeenkomst Routekaart Klimaatneutraal Nieuwegein

In het kader van de routekaart die de gemeente Nieuwegein aan het opstellen is om in 2040 klimaatneutraal te zijn, wordt op dinsdag 25 oktober een bewonersavond georganiseerd ‘op weg naar een energieneutrale stad’.

Tijdens deze avond kunnen inwoners van de gemeente Nieuwegein meedenken over de invulling van de routekaart en bedenken we met hen concrete stappen voor een energieneutrale stad.

Deze avond is wellicht interessant voor jullie en jullie achterban. Jullie zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

In de bijlage vinden jullie hiervoor de uitnodiging.

Aanmelden en nadere informatie graag via Jeannine van Bree, Natuur en Milieufederatie Utrecht (j.van.bree@nmu.nl, 030-2567358).Jeannine van Bree, Natuur en Milieufederatie Utrecht (j.van.bree@nmu.nl, 030-2567358).